Tunö Brf

Nycklar

Låssystem iLOQ

Föreningen har bytt låssystem för portar, barnvagnsrum etc, till ett system med kopieringsskydd.  


Varje lägenhet har fått tre (3) nycklar där nycklarna kodas till aktuell port, barnvagnsrum, cykelförråd, sopnedkast på gårdarna men även till de utrymmen man eventuellt har extra såsom förrådsutrymmen och garage. De som bor i radhusen har fått sina nycklar kodade för cykelförråd, sopnedkast på gårdarna och extra utrymmen. Alltså behövs endast en nyckel för att komma in där man är behörig.  

 

Om man behöver fler nycklar kan dessa beställas för 350kr/st. Beställ genom att mejla namn, lägenhetsnummer (inte det fyrsiffriga) och antal till: nycklar @ tuno.org.

bild

Tvättbricka

Till varje lägenhet hör en tvättstugebricka som används för att boka tvättpass och för att komma in i tvättstugan. Vissa medlemmar har tvättbrickan inbyggd i en av lägenheternas iLOQ-nycklar som då fungerar precis som en bricka - man "blippar" den runda delen av nyckeln mot läsaren, precis som man hade gjort med en bricka. Nyckeln ska alltså inte sättas i låset.  

Ny tvättbehörighet kostar 200 kr och läggs med fördel på de nya iLOQ-nycklarna. 
Beställ genom att:
1. Swish:a 200kr till 123 373 0819. Som meddelande skriver du Tvättstuga och ditt lägenhetsnummer (inte det fyrsiffriga).
2. Mejla till teknik @ tuno.org och uppge nyckelnumret (se bild ovan) som står på den iLOQ-nyckel ni vill ha behörigheten på. Uppge även ditt lägenhetsnummer (inte det fyrsiffriga) i mejlet.